Větší cibuli překrojíme na čtvrtiny a nakrájíme na tenké plátky. Hnědé žampiony omyjeme, očistíme a nakrájíme na hrubé plátky nebo na čtvrtinky, podle velikosti žampionů. Uzené a červenou papriku nakrájíme na kostičky. Na trošce oleje necháme zesklovatět cibuli, přidáme uzené maso a papriku a společně orestujeme. Přidáme žampiony, osolíme a orestujeme. Podlijeme cca 30ml horké vody a lehce podusíme, necháme vodu vydusit. Dochutíme pepřem a kmínem. Podle návodu na obalu uvaříme gnocchi - do vroucí osolení vody vložíme gnocchi a povaříme cca 2-3 minuty. Scedíme, přidáme do žampionové směsi a promícháme. Můžeme podávat s petrželkou a parmezánem.
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých
událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou
uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket
pomalu stává...
zobrazit článek